İZ GAZETE- 24 Haziran seçimlerinde İzmir 2. Bölgeden Milletvekili seçilen CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Mahir Polat, kamuoyu önünde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik istifa çağrıları ile ilgili net ifadeler içeren bir açıklama yaptı.
Gazetemize konuşan İzmir Milletvekili Mahir Polat, "Bu yapılanları ne örgütün, ne de seçmenin vicdanı kabul etmez" dedi.

''MEYDANLARI DOLDURAN MİLYONLARA HAKSIZLIK''
Polat şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'de demokrasinin tecelli etmesi için kişisel duygularını bir kenara bırakan, zerre ego yapmayan, 'biz olmak', 'bir arada olmak' yolunda sadece partimizi değil, tüm Türkiye'yi kardeşleştiren, aydın, demokrat lider Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılmak isteneni ne örgütün ne de milyonlarca yurttaşın vicdanı kabul etmez. Tüm bunlar umudunu partimize bağlayıp meydanları dolduran milyonlara haksızlıktır."

''MUHARREM İNCE ÜZERİNDEN GÜÇ OLMAYA ÇALIŞMAK İNCE'YE DE ZARAR VERİR''
Polat açıklamasını şöyle sürdürdü: "Meydanlarda milyonların umudu olan Sayın Muharrem İnce üzerinden güç olmaya çalışmak, Muharrem İnce'nin net ifadeleri olmasına rağmen olumsuz hesaplar içerisine girmek, Sayın İnce'nin mücadelesine ve saygınlığına da zarar vermektedir. Tüm partililerimizi parti kültürümüze uygun davranmaya davet ediyorum."

Editör: Haber Merkezi