İZGAZETE - CHP 37. Kurultayı sona erdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 6. Kez genel başkanlık koltuğuna oturdu. Kılıçdaroğlu’nun listesinden 848 gibi çok yüksek bir oyla 4. sıradan Parti Meclisi’ne giren CHP İzmir eski İl Başkanı Rıfat Turuntay Nalbantoğlu, seçildikten sonra duygu ve düşüncelerini İz gazeteyle paylaştı.

CHP’nin 37. Kurultayının muhalefette yaptığı son kurultay olması temennisinde bunan CHP İzmir eski İl Başkanı ve Parti Meclisi üyesi Nalbantoğlu, ülkenin kötü koşullar içinde olduğunu ve yönetilemediğini hatırlattı. CHP’nin toplumun çok büyük kesiminde ciddi bir umut haline geldiğini belirten Nalbantoğlu, “ CHP Parti Meclisine Kurultayımızı, parti içi güzel seviyeli delege arkadaşlarımızın gerçekten büyük teveccühleriyle bu noktada bitirmiş olmak tabi ki çok sevindirici. Parti olarak işimiz, görevimiz ağır bizim. Bu kurultayın muhalefette olduğumuz son kurultay olmasını diliyorum” dedi. 

BİZE GÜVENDİ

Kılıçdaroğlu’nun listesinde yer almasını ise “ Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu sağ olsun bize güvendiğini gösterdi. Biz de ülkenin ve partimizin yaşadığı sorunları hem ülke hem de İzmir’in lehine sonuçlanması için elimizden gelen tüm çabayı, başta genel başkanımız olmak üzere bütün seçilen arkadaşlarla birlikte sürdüreceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi