İZ GAZETE - AKP’ye ve Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İzmir’de düzenlediği basın toplantısında gazetecelerin sorularını yanıtladı. Perinçek, kadın cinayetlerine ilişkin skandal bir açıklamanın altına imza attı.

Perinçek, kadın cinayetlerine ilişkin "Türkiye’de özellikle son on gündür kadın cinayetleri konusunda acayip bir kampanya var. Ülkede kadınlar kesiliyor gibi bir algı yaratılıyor. Oysa batı ülkelerine de kadına yönelik taciz, tecavüz, cinayet olayları yaşanıyor. Her türlü çürüme, yozlaşma var. Türkiye’nin imajı Amerika tarafından dayatılıyor” ifadelerini kullandı.

‘MOR ZEHİRLENME VAR’

Perinçek, “Türkiye’de mor zehirlenme var. Bizim kendi partimiz içerisinde de bana kızanlar, eleştiren var ama Türkiye’de mor zehirlenme var. Amerikancı darbeciler, mor zehirlenmeleri getirdi. Türk kadının özlemlerinden kopuk hareketler bunlar. Türk kadına erkekle eşit olmak istiyor. Oysa batıdan ithal edilen, batı kadının sorunlarını getirip Türk kadınına empoze ediyorlar. Ayrıca bu sorun idamla çözülecek konular değil" dedi.

Editör: Haber Merkezi