İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, yerel seçim süreci ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada Karşıyaka Belediye Başkan aday adaylarına seslenen Yıldırım, ülkede zor günlerin yaşandığına dikkat çekerek, mevcut ilkesiz siyaseti yıkarak bilimin ve aklın ışığında güçlü CHP örgütleri ve güçlü belediye meclisleri yaratmanın şart olduğunu söyledi.

‘SOSYAL MEDYADA HAKARET EDENLERE MÜSAADE ETMEDİM’

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugüne kadar dar ekipçi ve ayrıştırıcı siyaset yapmadığını kaydeden Yıldırım, “Bugüne kadar partimizin iktidarı için değil kendi çıkarları için siyaset yapanlara müsaade etmedim bundan sonrada etmeyeceğim. Genel Başkanına, Belediye Başkanına, İl Başkanına, İlçe Başkanına karşı sosyal medyada hakaret edenlere müsaade etmedim etmeyeceğim. Parti içi demokrasi ile hakareti birbirine karıştıranlara anlayış göstermedim göstermeyeceğim. Bu şekilde siyaset yapmaya çalışanlar bu yolun yol olmadığını er ya da geç anlayacaklar.” dedi.

‘TÜRKİYE’NİN EN YÜKSEK OY ORANINI ALARAK TARİHE GEÇTİK’

Gece gündüz demeden partisi için çalışan sade üyenin siyaset yapmasının önündeki engelleri kaldırdığını ve destek olduğunu söyleyen Yıldırım, “Bundan sonrada amaçları partimizin iktidarı olan bu yolda çalışan üyelerimizin her taleplerinde yanlarında olmaya devam edeceğim. Karşıyaka örgütü olarak son 5 yılda yapılan bütün seçimlerde Türkiye'deki en yüksek oy oranını alarak tarihe geçtik. 31 Mart yerel seçimlerinde de bunu tekrarlamak en büyük amacımız ve görevimizdir. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan ve bizi ayrıştıran hiç bir yapıya ben ve yönetim kurulumuz müsaade etmedik sizlerin de etmeyeceğine olan inancım sonsuzdur.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi