TUGAY CAN / İZGAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın yaptığı ziyarete ayrıca Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Tuncay Özkan’ın yardımcısı ve Cumhuriyet Halk Partisi Konak eski Başkanı Mehmet Şakir Başak ve çok sayıda partili katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Genel Başkan Yardımcımız, bizleri ziyaret ederek onurlandırdı.” dedi.

Yücel, “24 Haziran’a kadar her günü her saati değerlendirmek zorundayız. İzmir İl Başkanlığı olarak Genel Merkezimizle ve İlçe Başkanlarımızla, İlçe örgütlerimizle koordinasyon halinde bir bir çalışma programı uyguluyoruz. 24 Haziran’da İzmir’den tüm Türkiye’ye kuvvetli bir omuz vereceğiz ve 24 Haziran ve 8 Temmuz’da tek adam yönetimine son vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

İZMİR GÜNEŞİN DOĞDUĞU YER OLACAK

Eve dönmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Tuncay Özkan ise “İzmir’de biz kazanacağız, Ege’de biz Kazanacağız, Türkiye’de biz kazanacağız.” dedi.

Özkan “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce hepimizi çok mutlu edecek bir sonuç ile sabahı getirecek bize. 25’inin sabahı hepimiz Türkiye’nin aydınlığı ile kucaklaşacağız. TBMM tıpkı ilk günkü heyecanı ile Türkiye’ye çoğulculuğu, demokrasiyi ve mutluluğu getirecek. Hepimiz çocuklarımız, geleceğimiz açısından yeni, güzel ve mutluluk dolu bir dönem başlayacak. İzmir güneşin doğduğu yer olacak."şeklinde konuştu. 

Partililere seslenen Özkan “Aman gönlünüze, gözünüze karanlık bir yük gelmesin. Çoğu bitti, azı kaldı. Güneşin ışıkları yüreğimizi ısıtmaya başladı.” şeklinde konuştu.

“KİMİN SAÇI AK KİMİN SAÇI KARA BELLİ OLUR”

Çalışmaları sırasında Türkiye’nin her yerini gezdiğini kaydeden Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye’nin her yeri İzmir olacak, güneş İzmir’den doğacak. İddiamız çok büyük başarımız ondan da büyük olacak.” dedi. Muharrem İnce’nin 2. Turu geçemeyeceğine yönelik eleştirilere ise “Halk berber, 24 Haziran’da tıraşımızı oluruz. Kimin saçı ak kimin saçı kara belli olur. Ben herkese başarılar diliyorum. Ancak tekrarlıyorum ki biz kazanacağız.”

İzmir’den aday gösterilmesi ilke alakalı olarak ise “Parti görevi her şey olabilir. Hakkari’den de aday gösterilebilirdim, ancak burası benim evim. Söylenenler yazılanlar çizilenler bunların hepsi siyasi tatava. Dün geride kaldı, bugün bize yeni bir zafer gerek.” şeklinde konuştu.

Basına yansıyan ve daha sonra yalanladığı Bülent Tezcan ile yumruklaştı iddiasına isesert çıkan Özkan“O tatavanın süsü de sevgili yoldaşım Bülent Tezcan. Süsleme yapmak konusunda acemi arkadaşlara hatırlatırım. Dostluklar bu dünyada her şeyin üstünde yer alır. Bu koltuklar kimseye kalmaz. Biz gelecek kuşaklar adına buradayız. Burada gencecik arkadaşlarımız var. Bir dönem sonra onlar gelecekler bizim mücadelemiz, onların kazanmasına dönük bir mücadele” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi