İZ GAZETE  -  Özkan, siyaset üslubuna ilişkin bir soruyu “Kavga verilecekse gözümüzü budaktan esirgemeyiz. Benim kimseyi pohpohlamak gibi görevim olmadığı gibi kimseyi alaşağı etmek gibi bir görevim yok. Saygıdan sevgiden öte bir dilimiz olmamalı ben bu güzellikle bakıyorum. “ ifadeleriyle yanıtladı.

‘İZMİR'DE YÜZDE 60'I AŞACAĞIZ’

İzmir’de gerçekleşecek bir AKP - MHP ittifakının CHP’ye yarayacağını söyleyen Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını arttıracağını iddia etti. Özkan, “Bu ittifaka kentin, ulusalcıları, milliyetçileri gereken cevabı çok net verir. Biz MHP hem de AKP tabanından oy alıp, İzmir’de yüzde altmıştan fazla oy alacağız. İzmir’de kim daha fazla oy getirirse partimiz onu aday gösterecektir.” diye konuştu.

İzmir’in yerel yönetim konusunda başarılı olduğuna vurgu yapan Özkan, “İzmir’de yaşayan insanların ulaşım ve altyapı konusunda bir beklenti var. Ulaşımdaki sıkıntı valilikten kaynaklanıyor. Önümüzdeki dönem çözülecek problemlerdir. Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde bir saat içerisinde bir ucundan diğer ucuna gidebiliyorsunuz. Bu kentte yaşayan insanlara mutluluk getirir. İzmir bunu başarmıştır.” dedi.

‘İZMİR, İTTİFAKA DAHİL DEĞİL’

Cumhuriyet Halk Partisi ile İyi Parti arasında devam eden ittifak görüşmeleri hakkında da konuşan Özkan, “Görüşmeler konusunda yetkili değilim. Ancak İzmir ittifak konusuna dahil değil.  Kemal bey ve Meral hanım çok tecrübeli siyasetçiler. Bu konuda bir uzlaşıya varacaklarını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

İttifakların tabanda yapılmasının doğru olduğunu belirten Özkan ayrıca “İzmir’in güzel geleceği için kentte yaşayan ve AKP’li ve MHP’li kardeşlerimiz şehri Zeybekci’nin mi yönetmesini isteyecek?” diye sordu.

Editör: Haber Merkezi