İZ GAZETE - Sözcü Gazetesi baş yazarı Rahmi Turan’ın kaleme aldığı yazı ile başlayan Külliye’ye giden CHP’li tartışması gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Sürece ilişkin taraflardan ve karşılıklı açıklamalar peşi sıra gelirken son açıklama gazeteci Uğur Dündar’dan gelmişti. Daha önce, Külliye’ye giden CHP’liye ilişkin kendisine de bilgi geldiğini ve doğrulayamadığı için haberi yayınlamadığını ifade eden Dündar, haberi CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’dan aldığı yönündeki iddiaları kesin bir şekilde reddederek Özkan ile iki yıldır görüşmediğini söylemişti.

‘DAĞILAN AKP, CHP SORUNLARA ÇAREDİR’

CHP Genel Başkan Yardımcısı son olarak AKP’ye yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak Gazetesi’nde kendisine yönelik iddialar hakkında açıklamada bulundu.

Daha önce de Cumhuriyet Halk Partili isimleri manşete koyarak hedef gösteren gazeteye tepki gösteren CHP’li Tuncay Özkan, AKP’nin dağılmakta olduğuna dikkat çekti. Özkan açıklamasında “Saray’ın derdi CHP. Bizi kavgaya tutuşturup Türkiye’nin yönetilemediği gerçeğini saklayacaklar. Bizden teşne olanlara da söylüyorum. İktidara yürüyoruz. CHP’yi kimse engelleyemez. AKP dağılıyor ama kaos yok. CHP bu entrikalara papuç bırakmaz. Dağılan AKP. CHP sorunlara çaredir” ifadelerini kullandı.


 

Editör: Haber Merkezi