ÜRGEN TEPE/ İZ GAZETE- Gazetemize Konuşan gençlik kolları il başkanı Ozan Uyan  mitinge gençlik kolları olarak hazır olduklarını söyleyerek Hasan Tahsin'in ilk kurşun sıktığı yerden yeni bir ülke ve yeni hayaller kurduklarını ifade etti.

CHP il Gençlik Kolları Başkanı Uyan "Mitinge hazırlıklarımızın tamamını gerçekleştirmiş durumdayız. Son gün sadece alanın hazırlanması kaldı. İzmir'in bütün sokaklarında CHP'nin İlçe Gençlik Kollarındaki yol arkadaşlarımız  her yerde Muharrem İnce gerçekleştireceği Mitinge halkımızı davet ediyor. Girmediğimiz sokak girmediğimiz  ev kalmadı. İnanılmaz bir kalabalık bekliyoruz. Türkiye'de yapılmış en büyük mitinglerden biri olmasını hayal ediyoruz.  Hasan Tahsin'in kurşunu ilk sıktığı yerden Muharrem  İnce ile yeni bir heves yeni bir heyecan yaratarak yeni bir ülke hayal ediyoruz. Bu ülkede eşitlik olsun, adalet olsun, özgürlük olsun  bunun tohumları'da ilk İzmir'den ekilmişti yine İzmir'den ekilecektir. Hazırlıklarımız tamam artık Muharrem İnce'nin gelmesini bekliyoruz. "diyerek Muharrem İnce'nin gençlik üzerinde ciddi bir heyecan uyandırdığını söyledi.

"GENÇLİK ARTIK YETER DİYOR"

Elimizin kolumuzun yettiği her yerdeyiz. Menderes'e gittik, orada hummalı bir çalışma yürüttük. Şunu gördük; Menderes'in genç çiftçileri ve genç esnafları artık yeter diyor. 21 Haziran'da Gündoğdu'da buluşarak, Muharrem İnce'ye destek verecekler. 

"BİZ  SAMSUN'A GİDEN GEMİNİN YOL ARKADAŞLARIYIZ"

Uyan gençlerin en büyük sorunun işsizlik sorunu olduğunu altını çizerek şunları söyledi "İzmirli gençlere buradan çağrıda bulunuyorum. Umut için, demokrasi için, özgürlük  için,tüten fabrikalar için geliyoruz. Kıraathane değil istihtam sağlamak için geliyoruz. Bugün gençlerin en önemli sorunlarından biri istihdam diğeri de özgürlük sorunudur. Bunu da çözebilecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Çünkü bi tohumlarımızı 1919'da  bir vapurda Bandırma Vapuru'nda aldık. Şunu hiçbir zaman unutmayacağız 1919 iki vapur hareket etti. Birisi Malta'ya gitti, birisi ise Samsun'a çıktı.  Biz  Samsun'a giden geminin yol arkadaşlarıyız." dedi.

"21 HAZİRAN'DA GÜNDOĞDU'DA BULUŞALIM"

Uyan gençleri bütün sorunlarının çözümünün CHP iktidarından geçtiğini söyleyerek İzmirli gençleri mitinge davet etti. Uyan "Bütün genç arkadaşlarımıza çağrımızdır. İstihdam için, demokrasi için, özgürlük için 21 Haziran'da  Gündoğdu Meydanında buluşalım. Hocamıza destek olalım."dedi.

Editör: Haber Merkezi