İZ GAZETE - AKP Ar-Ge Başkanlığınca hazırlanan "Bakanlara gayri resmi sorular" konulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve bazı bakanların kendilerine yöneltilen sorulara verdikleri yanıtların yer aldığı video paylaşıldı.

Videoya Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan’dan mizahi bir tepki geldi.

‘RESMİ OLARAK SORDUĞUMUZDA NEDEN CEVAP ALAMADIĞIMIZIN YANITINI ALMIŞ OLDUK’

AKP Ar-Ge Başkanlığı tarafından hazırlanan videoya en dikkat çeken yorum da Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan’dan geldi. Bakan, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile “Kaliteli bir çalışma olmuş, tebrik ederim. Milletvekilleri olarak vatandaşın sorununu, hakkını, hukukunu kendilerine 'resmi' olarak sorduğumuzda neden cevap alamadığımızın cevabını samimiyetle almış olduk.” ifadelerini kullandı.

HAMZA DAĞ TARAFINDAN KURULMUŞTU

Öte yandan ‘Bakanlara Gayrı resmi sorular’ konulu videonun yayınlandığı ‘Gayrı Resmi Hesap’ isimli youtube kanalı AKP Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ tarafından kurulmuştu.

İŞTE O VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Öte yandan sosyal medyada da videoya yönelik tepkiler geldi. İşte o tepkilerden bir kısmı:

Ülkede işsizlik bitmiş‼ Yoksulluk yok derecek durumda‼ Gençlerimiz iş beğenmiyor ‼Gelir düzeyi en yüksek ülke konumundayız ‼ Enflasyon -18.71‼ Eğleniyoruz

Çok şükür bugün de başkaları adına utandık

Sanırsın ki ülke güllük gülistanlık... Son 6 ayda 10 'ün üzerinde kişi geçim derdi sebebiyle kendiyi yaktı. Kaynak soran; bi zahmet googleye yaz bulursun..

Editör: Haber Merkezi