İZ GAZETE  - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekilleri Musa Çam, Murat Bakan, Özcan Purçu ve Tacettin Bayır, Selçuk’un köylerini gezerek, köylülerle sürece dair değerlendirme toplantıları gerçekleştiriyor. Bunaltıcı yaz sıcaklarına ragmen, yoğun bir tempo ile ziyaret programları gerçekleştiren vekiller, hava sıcaklığına önlem olarak da ziyaretleri geç saatlere kadar sürdürmeyi tercih ediyor.

YIKIMLAR KONUŞULDU

Bugün Selçuk’un Şirince Köyü ile başlayan ziyarette milletvekilleri Şirincelilerle son dönemde Şirince’de gerçekleşen yıkımları konuştu. Şirincelilerden yıkımlarla ilgili gelişmeleri dinleyen CHP milletvekilleri, bundan sonra neler yapılabileceğini değerlendirdi.

KILIÇDAROĞLU’NUN ÇAĞRISI

Şirince sonrasında Zeytinköy’e geçen milletvekilleri, burada yaptıkları kahve toplantısında köylülerle referandum ve Adalet Yürüyüşü sonrasında ülkenin durumuna dair değerlendirmelerde bulundu. Köyün ve köylülüğün sosyal ve ekonomik sorunlarının da konuşulduğu toplantıda vekiller, köylülerin sorularını yanıtladı. Milletvekilleri, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet Çağrısı’ broşürünü köy kahvehanesine bırakarak, çağrının herkese ulaştırılmasını istedi.    Vekiller ziyaretlerini akşam geç saatlere kadar sürdürdü.

Editör: Haber Merkezi