Urla Belediye Meclis Üyesi ve Çevre Mühendisi Bülent Onat’ın basın açıklamasına İlçe Başkanı Hakan Özbadur, İlçe Yöneticileri, parti eğitmenleri, partililer ve yurttaşlar katıldı.

Bülent Onat'ın Urla Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı açıklaması; 

Sevgili dostlar, değerli basın mensupları,

Yarınlar; bizlerin, çocuklarımıza emanet edeceğimiz, onlara yaşanabilir bir dünya bırakacağımız bu günün çabaları ile şekillenir.

Aklın, bilimin ve vicdanın ışığında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, sosyal demokrasi anlayışıyla üstleneceğim sorumluluk ve heyecanla, bugün Urla Belediye Başkanlığına aday adaylığımı sizlere iletmekten onur ve gurur duyuyorum.

Kimseyi ötekileştirmeden “önce insan” odaklı, hukuk ve adalet ilkelerine bağlı kalarak, sosyal demokrat belediye anlayışı ile yönetmeye talip olduğum Urla’yı ve halkını evim ve ailem biliyor, bana bu süreçte desteğini esirgemeyen başta eşim olmak üzere, örgütüme ve tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde Partimizi hem Belediye Başkanlığı hem de Meclis Üyeliğinde temsil etmeye Aday adayı olan tüm arkadaşlarımı kutluyor, başarılar diliyorum. 

BÜLENT ONAT

14 Mayıs 1970 tarihinde doğdu. 1993 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Urla ADD yönetim kurulu üyeliği ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şube ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Halen, Urla Belediyesi Meclis Üyeliği, 45.Dönem TMMOB Yönetim Kurulu Üyeliği, CHP Parti Okulu Eğitmenliği görevleri devam etmektedir. Sahibi olduğu Mühendislik şirketinde Genel Müdür olarak ticaret hayatını sürdürmektedir. Onat, evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi