5 yıl boyunca Bornova Belediyesi'ni şeffaf belediyecilik anlayışı ile yönettiklerini belirten Başkan Atila, " Son günlerde özellikle büyük ulusal kanallarda bir reklam filmi var. 'Türkiye'nin her yerinin Bornova ve Seferihisar Belediyeleri gibi şeffaf belediyecilik olacak' deniyor. Bu gurur verici. Bornova Belediyesi İzmir Belediyeleri içinde en büyük bütçeye sahip olan belediyelerden biri. Bütçe gerçekleşme oranı heryıl yüzde 85 üzerindeydi.. Bu yıl yüzde 94.2 ile süremizi tamamlıyoruz. Bu hepimiz başarısı. Bütün bütçelerimizi meydanlarda bilbordlarda yayınlayarak hangi faaliyetlere ne kadar kaynak ayırdığımızı tüm vatandaşlarımıza göstererek şeffaf belediyecilik gerçekleştirdik" dedi.

Başkan Atila, "Biz hep alanlarda olduk. İlçe dışına bile az çıktık, Bornova Bizim Evimiz dedik. Bu kentte yaşayan herkes bizim ailemiz. Bundan sonra da sizler hizmet etmeye devam edeceksiniz. Bana her zaman yardımcı olduğunuz için tüm çalışma arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim. İyi ki sizlerle çalışmışım, iyi ki bu kenti birlikte yöneterek güzel işlere imza attık. Sizlerde en ufak bir hakkım varsa hepinize helal ediyorum. Sizlerin de bana hakkınızı helal etmenizi gönülden istiyorum" dedi.

ÇALIŞANLARIN SÜPRİZİ

Buluşmanın finalinde; belediye çalışanlarının Başkan Atila için hazırladığı sürpriz video , izleyen herkesi "Fikrimin İnce Gülü" şarkısı eşliğinde 5 yıllık zaman tünelinde yolculuğa çıkardı. Ardından başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila 'ya  "2014 - 2019 yılları arasında her gününü ilk günün heyecanı ve azmi ile yürüttüğünüz Bornova Belediye Başkanlığı göreviniz süresince, ilkeli duruşunuzla göstermiş olduğunuz güven ve samimiyetiniz için teşekkür eder saygılarımızı sunarız" yazılı teşekkür plaketi,  eşi Hikmet Atila'ya da çiçek takdim etti.

Editör: Haber Merkezi