CHP Bornova İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği kahvaltıya Bornova Belediye Başkanı, ilçe başkanı ve yönetimi, meclis üyeleri, muhtarlar, kadın kolları, gençlik kolları katıldı.

CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar şöyle konuştu: “Yeni seçilen arkadaşlarımız ile muhtarlarımızı bir araya getirmek amacı ile bu kahvaltıyı organize ettik. Bornovamızda 45 mahallemiz var, tamamına yakın muhtarımız şuanda burada. Siyasetin temelinde muhtarlarımız var. Mahalledeki vatandaşın sorunu olduğunda ilk ulaştığı kişi muhtar. Bizler de her zaman muhtarlarımıza en kısa sürede gereken desteği vermek için çaba içerisindeyiz. Mahallelerimiz arasında da, muhtarlarımız arasında da ayrım yapmıyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereği ne ise yapılıyor ve yapılacak. Bornova’ya hizmeti birlikte yapacağız. Bornova halkına birlikte hizmet vereceğiz ve sosyal demokrasi anlayışı ile tüm halkımızı kucaklayacağız. Hedefimiz önce yerelde sonra genelde Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar yapmaktır.”

"BEN ÇOK ŞANSLI BİR BELEDİYE BAŞKANIYIM"

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da muhtarlar ile meslektaş sayılırız diyerek "El birliği ile sorunları çözmeye çalışıyoruz. Ben çok şanslı bir belediye başkanıyım, bugüne kadar uyum içerisinde çalıştık.” diyerek başladı. Ayrıca Atila: “Ülke olarak 4 senedir zor zamanlar geçiriyoruz. Tabii her muhtar arkadaşımızın dünya görüşü farklı. Önemli olan farklılıklar içerisinde bir uzlaşı sağlayabilmek, kucaklaşabilmek. Demokrasi ve Cumhuriyet çatısı altında el ele vererek Bornovamıza en iyi hizmeti götürmek mühim olan.” dedi. 

Editör: Haber Merkezi