SERAP ATKAN / İZ GAZETE - CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, 24 Haziran seçimleri ile ilgili konuştu. Kazım Çam, seçime hazırlıklı olduklarını belirterek Güzelbahçe'de kapı kapı dolaştıklarını söyledi.

Çam, CHP'nin seçim hedefleri ile ilgili olarak, engelli yurttaşlara uğraşarak onların da seçime katılımının sağlandığını belirtti. Seçimden seçime sokağa çıkmadıklarını her alanda yurttaşlarla olduklarını vurgulayan Çam, engelli yurttaşların seçimlerde sıkıntı yaşamayacağını söyledi.

"INCE'YE %90 OY"

24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Kazım Çam, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin ikinci tura kalması durumunda ilçelerinden İnce'ye %90 oy çıkaracaklarını söyledi.
Aday listelerini de değerlendiren Çam, Kılıçdaroğlu'nun listesine saygı duyduğunu belirterek "Buna dair yorum yapmanın hiç anlamı yok. Biz partiliyiz ve her zaman çalışırız. Listemiz kötü değil. Baskın seçim dolayısı ile aceleye geldi. Eleştirmeye gerek yok." dedi.

"ÜLKE FRENİ BOŞLAMIŞ KAMYON GİBİ"

Seçimlerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Çam, "Ülke freni boşalmış kamyon gibi. Ekonomik göstergeler kötüye işaret ediyor. Bir an önce Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmalı ve Atatürk’ümüzün temelini kurduğu Cumhuriyeti ilelebet yaşatmanın çabası içerisine girmeliyiz" dedi.
24 Haziran seçiminde Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı olmasının çok önemli olduğunu söyleyen Çam, İnce'nin Türkiye'yi birleştirdiğini söyledi. 

"HALK EN İYİ CEVABI 24 HAZİRAN'DA VERECEK"

"Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkeyi birleştiren partidir. Bunu İYİ Parti'ye destek vererek, diğer partilerin imzalarına destek olarak yaptı. Her vatandaş gidecek istediği partiye oy verecek. Vatandaş sıkışmayacak çünkü eskiden vatandaşları hep sıkıştırıyorlardı. AKP ülkeyi ayrıştırıyordu ve sürekli bu ayrıştırmadan nemalanıyordu. Şimdi ellerinden bu oyuncak alındı." diyerek iktidarı eleştiren Çam, ülkeyi ayrıştıranların 24 Haziran'da en iyi cevabı alacağını söyledi. 
Türkiye'nin kötü şartlarda yönetilmesini eleştiren Çam, "Her yer İzmir gibi olmalı. Biz de her yerin İzmir gibi olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 25 haziran sabahı güneş İzmir'den doğacak.İzmir ilklerin şehridir. İzmir'de Muharrem İnce'nin 21 Haziran'da yapacağı miting çok kalabalık olacak. Ve İzmirliler, İzmir Türkiye'dir mesajını verecek. Şenlik havasıda geçecek Muharrem İnce mitingine yurttaşlarımızı davet ediyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi