Gizem TABAN/İZGAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Milletvekilleri bir araya geldi. İl Başkanlığında gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat süren toplantıda örgüt çalışmaları masaya yatırıldı.

Edinilen bilgilere göre; İl Başkanı Yücel, ilçe ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerini milletvekillerine aktardı. Yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda alınan karara göre; önümüzdeki hafta itibarıyla İzmir Milletvekilleri gruplar halinde, CHP’nin yerelde iktidarda olmadığı Bayındır, Kiraz, Aliağa, Bergama, Kınık gibi ilçelerde saha çalışması yapacak. Saha çalışmasının ikinci kısmında ise CHP’nin iktidarda olduğu ilçeler ziyaret edilecek. Milletvekilleri, esnafları ve köyleri ziyaret edecek, vatandaşın derdini dinleyecek, parti politikalarını anlatacak.

Öte yandan İl Başkanı Yücel’in, yeni il binasının hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğu bilgisini paylaştığı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına göre bir açılış tarihi belirleneceğini aktardığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi