Kurban Bayramı'nda gelenekselleşen partiler arası bayramlaşma çerçevesinde, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya başkanlığında, MYK Üyesi Necmi Yıldırım, Genel Başkan Danışmanı Merve Menekşe'den oluşan MHP kabul heyeti, bugün 8 parti ile bayramlaşacak. Bu kapsamda, MHP heyeti, Yalova Milletvekili Meliha Akyol başkanlığında, Ankara Milletvekili Arife Polat Düzgün, Kadın Kolları MKYK Üyesi Betül Gürlük ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Osman Nuri Anbarkaya'dan oluşan AKP heyeti ile bayramlaştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya burada yaptığı konuşmasında Türkiye'de birtakım sorunların görmezden gelinmesinin mümkün olmadığını dile getirerek, “Sorunların analizinin doğru yapılması, teşhislerinin doğru yapılması sorunların tedavisi açısından da önemli bir husus” dedi.

'SÖYLENTİLER VAR'

Altılı masanın durumunun ne olacağını bilemediklerini belirten Karakaya, “Benim sahadan gördüğüm özellikle İYİ Parti'nin bu yapı içerisinde CHP'nin HDP ile olan yakınlığı, İYİ Parti'ye oy verecek kesimde de ciddi bir rahatsızlık dile getirmiş. ‘Ne olacak peki' diye sorduğumuzda Meral Hanım altılı masaya iyi bir iyilik yapacak diyorlar. ‘Nasıl bir iyilik olacak bu?' Yani büyük bir ihtimalle o yapıdan ayrılacak diye söylentiler var. Aday bulamadan herhalde başka şeyler olacak gibi” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi