İZ GAZETE-  AKP eski milletvekili Mehmet Metiner geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, “AK Parti’mize uyarımdır…Kendi ilçesinde seçim kaybeden, ihanetiyle seçim kaybettiren teşkilat başkanları milletvekilleri istiyor diye yerinde tutulursa… Ömer’leri bulmaktan vazgeçip ihanetçileri ve davayla alakasızları ödüllendirirsek… Hasbileri kaybederiz, biline” ifadelerini kullanmıştı. 

'İÇERİDEN AKP'Yİ ELEŞTİRMEK KONFORLU BİR ALAN'

Buna karşılık AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Metiner'e sert tepki gösterdi. Dağ, "İçeriden" AK Parti'yi eleştirmek konforlu bir alan. Somut delil sunmadan ve belagatla, her türlü eleştiriyi yöneltebiliyorsun. Ne de olsa cevap veren olmuyor. Gelecekte “biz demiştik” diyebilmeyi umutla bekleyen bu yanlış zihniyetin partimize hiçbir katkısı yoktur" açıklamasında bulundu.

'YANLIŞ ZİHNİYET ARIYORSAN AYNAYA BAK'

Dağ'ın açıklamasına Metiner sessiz kalmadı. "Haddini bil Hamza Dağ" ifadelerini kullanan Metiner, "İçeride gemiyi delenlerden olmadığımız gibi dışarı kaçıp ihanet edenlerden de olmadık. Kimin konforlu alanlarda nasıl kibir satarak partiye zarar verdiğini de biliriz. Biz kefenimiz boynumuzda mücadeleye devam ediyoruz. Yanlış zihniyet arıyorsan aynaya bak" diye çıkıştı. 

Metiner daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Dağ'dan özür diledi. 

Editör: Haber Merkezi