İZ GAZETE - Menemen Belediyespor’da idari tedbir kararının kaldırmasının ardından bir basın toplantısı düzenledi. Menemen Belediyespor’a dair önemli açıklamalarda bulunan Şahin, Menemen Belediyespor Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa edeceğini açıkladı.

Menemen Belediyespor’da 25 Mayıs tarihinde gerçekleşen kongrenin ardından sular durulmuyor. Menemen Belediyespor’da kongrenin Kulübün kurucu başkanı Fikret Uzun’un itirazının ardından Menemen 1. Asliye Ceza Mahkemesi kulüp hakkında idari tedbir kararı almıştı.

Menemen Belediyespor’un Onursal Başkanı ve önceki dönem Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin kulüp binasında bir basın açıklaması düzenledi. Basın toplantısında ‘Söz konusu Menemen ise gerisi teferruattır. ” diyerek Menemen Belediyespor Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa edeceğini açıkladı.

‘BEL ALTI VURMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR’

Tahir Şahin, “Serdar Aksoy’un ilçeyi pankartlarla doldurmasını ben kabul etmiyorum. 20 yıl belediye başkanlığı yapmış birisine bel altı vurmaktan başka bir şey değildir. Pankartlarla sadece bana değil Menemen’e de bel altı vurulmuş oldu” dedi.

‘SERDAR AKSOY 31 MART’I GERİDE BIRAKMALI’

Serdar Aksoy’a seslenen Şahin, “Bir ağabey olarak bir tavsiyem var. 31 Mart’ı 31 Mart’ta bırakmasını öneriyorum. Sadece Menemen Belediyespor’a değil, tüm STK’lara öyle bakmalı. Bunları bir ağabeyi olarak söylüyorum”

Editör: Haber Merkezi