CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, mahalle ziyaretlerinde vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanıyor. Kısıkköy, Görece ve Gazipaşa mahallelerinde halka seslenen Kayalar, hiç belediye hizmeti almayan köyler bulunduğunu, 31 Mart’ta halktan uzak belediyecilik anlayışına son vereceklerini ifade etti. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Kayalar, “Hizmetse hizmet, yatırımsa yatırım, her şey 1 Nisan itibariyle ilçemize yoğun bir şekilde gelmeye başlayacak. Bu seçimde kazanan Menderes olacak” ifadesini kullandı.

'HEPİNİZ DEĞERLİSİNİZ'

Vatandaşlara, “Hepiniz benim için çok değerlisiniz” diye seslenen Mustafa Kayalar, önemli açıklamalarda bulundu. Kaldırım işgali ve otopark sorunundan yakınan mahalle sakinlerine 5 katlı otopark sözü veren Kayalar, şunları söyledi: “Üretici kooperatifleri kurarak, üreticinin ürününün değerinde satılmasına katkı koyacağız. Biz yeri göstereceğiz, Büyükşehir paketleme tesisi ve soğuk hava deposu yapacak. Sadece köylülerin ürünlerinin satıldığı bir pazar açacağız. Gerçek anlamda festivaller düzenleyerek bölgemizin marka ürünlerini dünyaya tanıtacağız. Şu anda verilen sağlık hizmetlerini daha geniş alana yayarak, daha çok insanımızın faydalanmasını sağlayacağız.”

MİNİBÜSÇÜLERE HAT MÜJDESİ

İsraftan kaçınacaklarını, her müdürün altında araba olmayacağını özellikle vurgulayan Kayalar, “Gerekirse evimden belediyeye yürüyerek gideceğim. Tasarruf yapmak zorundayız çünkü belediyenin çok borcu var. Biz yine de her şeye rağmen hizmet açığını en kısa zamanda kapacağız” diye konuştu. Minibüsçülerle de görüşen Kayalar, bozuk tek yol dahi kalmayacağına vurgu yaptı, vatandaşın minibüslerden daha çok yararlanması için gerekirse, güzergah değişikliği yapacaklarını, ihtiyaca göre yeni hatlar açabileceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi