BÜŞRA RAMNALI/ İZ GAZETE – Yerel seçim sürecinde, İzmir'in Bayraklı ilçesinin Yamanlar Bölgesi'nde CHP'nin seçim ofisine silahlı saldırı gerçekleşmiş, 2 kişi yaralanmıştı. Silahlı saldırının yapıldığı bölgenin seçim sonuçlarını, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper'e sorduk. 

'ÜÇÜNCÜ PARTİYDİK, BİRİNCİ PARTİ OLDUK'

Saldırı yapılan bölgenin sandıklarından açık ara farkla önde çıktıkları bilgisini paylaşan Başkan Alper, "Yaklaşık 1500 oy civarında fark attık. Geçtiğimiz dönemlerde o bölgede üçüncü partiyken şu an birinci partiyiz" ifadelerini kullandı.

'ARTIK ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ'

Başkan Cemalettin Alper, polemikleri sonlandırdıklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Bu seçimde Bayraklı kazandı. Başkanımız Serdar Sandal’da kimseyi ötekileştirmeden bütün Bayraklı’ya hizmet etmeye devam edecek. Buna inancımız sonsuz. Biz artık önümüze bakıyoruz. Geçmişte olan geçmişte kalmıştır. Ancak o arkadaşlarımızın da her zaman yanında olacağız. Biz polemik için değil ilçemize hizmet için buradayız. Bundan sonra polemik siyasetinden uzak durup, hizmet siyasetini öne çıkaracağız”

Editör: Haber Merkezi