ÖZLEM KARA/ İZ GAZETE - İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Yiğit Kumman, Midpoint restorantı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kumman yaptığı açıklamada, “İzmir’in bütün ilçelerini ilmek ilmek gezeceğiz. Artık bize oturmak yok, sürekli sahada olmak koşuluyla çalışmalarımız başlattık” dile getirdi.

Halkımızın sesini sürekli mecliste duyurmaya devam edeceğiz

Kumman,” İzmir’de yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımız var. Sürekli sahadayız. Başkanımızı biliyorsunuz seçimden sonra seferberlik ilan etti. Artık bize oturmak yok, sürekli sahada olmak koşuluyla çalışmalarımızı başlattık. Bayındıra gittik, Karabağlara, Urla, Foça’ya gittik. Daha devam edeceğiz. İzmir’in bütün illerini ilmek ilmek gezeceğiz. Çiftçimizin, işçimizin, tüccarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Halkımızın sesini sürekli mecliste duyurmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız ne şekilde çalışıyorsa, biz de il ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaş dertli. Çiftçiler, tüccarlar, ticaretle uğraşanlar, kepenk kapatan vatandaşlarımız, kahve esnafı… hepsi dertli. Her şey çok güzel her şey yolunda, mutluyuz diyen vatandaşla hiç karşılaşmadım. Bizim amacımız muhalefet partisi olarak vatandaşın sesini gür bir şekilde duyurmak istiyoruz. Bunun içinde basın mensuplarıyla dirsek temasında bulunmamız değerli” ifadelerini kullandı.

“Gittiğimiz yerlerde hoş karşılanıyoruz, kendimizi ifade edebiliyoruz. İnsanlarla iletişimimiz iyi. Radikal bir parti olmadığımız için çoğu vatandaş bizi karışılmada, sohbet sırasında iyi münasebetler kuruyoruz” diyen Kumman, sözlerine şöyle devam etti: “Vatandaşlar bizi kendilerinden biri oldukları için bir de Genel Başkanımız kadın bir siyasetçi olduğu için ilgili davranıyorlar. Hanımefendilerin ilgisi partiye yoğun... Genel başkanımız her kesimden, herkesin oyunu alabilecek bir hanımefendi. Biz İzmir İYİ Parti olarak kadınların arkasından yürüyoruz.

Editör: Haber Merkezi