İZ GAZETE- Konak Gençlik Kolları ve Konak Kent Konseyi; Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın 50. ölüm yıldönümü nedeniyle Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde 3 Fidan Anması gerçekleştirdi.

Konak Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu, "Tam bağımsız Türkiye için canımızı bu ülke için feda etmekten onur duyuyorum diyen Deniz Gezmişlerin anma programına hepiniz hoş geldiniz. Bugün Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın idamlarının 50. yıldönümünde onların hiçbir zaman ölmediğinin ve verdikleri mücadeleden hiçbir zaman sapmayacağımızın farkındayız. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan CHP Konak İlçe Başkanımız Akın Küçükoğullarından ve yönetimine, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'a, Konak Belediye Meclis üyelerine, İzmir Kent Konseyi Başkanı Adnan Akyarlıya, 78'liler Federasyonu İzmir Başkanı Ayhan Tural'a, etkinliğimizin paydaşı olan Konak Kent Konseyi ve Başkanı Hamit Mumcu'ya katılımlarından dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Açılış konuşması ile başlayan anma programında Konak Belediye Meclis Üyesi Ulvi Puğ, Konak Gençlik Kolları yöneticileri Buğra Kızılkara, Simge Tokgöz ve Selçuk Yeltürk, günün anlam ve önemine dair şiirler okudu. Şiirlerin okunmasından sonra sergi gezilerek fotoğrafların önlerine karanfiiler dağıtıldı.

Editör: Haber Merkezi