TUGAY CAN / İZ GAZETE –  Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından 1 Ekim tarihinde verdiği ‘aday olmayacağım’ sözünde durmayarak tekrar aday olduğunu açıklayan Kocaoğlu’nun bugün katılacağı Gaziemir- Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm tanıtım toplantısı için İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe’den talimat geldi.

Gökçe’nin İzmir Büyükşehir Belediye işçilerine mesaj ile ulaşıp Kocaoğlu’nun Kocaoğlu’nun katılacağı Gaziemir- Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm tanıtım toplantısı için Gaziemir’de bulunan Yeni Fuar alanına çağırdığı öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Parti Meclisi toplantısı öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüş, görüşmenin ardından 1 Ekim tarihinde aday olmayacağını açıklamasına rağmen yeniden ‘adayım’ demişti.

İzmir kamuoyu Kocaoğlu’nun bu çıkışını konuşurken bugün önemli bir gelişme yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe’nin talimatıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan tüm personelin Aziz Kocaoğlu’nun katılacağı Gaziemir- Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm tanıtım toplantısı için Gaziemir’de bulunan Yeni Fuar alanına çağrıldığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi