İZ GAZETE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmayacağını 1 Ekim tarihinde gerçekleştirdiği basın toplantısıyla açıklayan Kocaoğlu, 16 Ocak’ta gerçekleşen Parti Meclisi öncesinde CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmüş, bu görüşmenin ardından da İzmir Büyükşehir Belediyesi için aday olmaya karar verdiğini açıklamıştı.

Kocaoğlu, Gaziemir- Aktepe - Emez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin açılışında konuştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi işçilerinin telefonlarına mesaj atarak davet ettiği Gaziemir- Aktepe - Emez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtım toplantısında konuşan Kocaoğlu adaylığına dair önemli açıklamalarda bulundu.

'NE PARTİYİ...'

Kocaoğlu, “Biz bırakalım başka genç bir arkadaşımız bayrağı ileriye götürsün dedik. Ancak yaşanan olayalar ve gelişmeler tekrara aday adayı olma kararı vermeme neden oldu. Aday adayı olarak müracaat ettim. Kim aday olursa olsun, partime ve destek veren İzmirli hemşerilerime çalışmak istiyorum. Ayrıca ne partiyi ne de İzmirlileri bırakmak gibi bir niyetim yok.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi