Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, belediye faaliyetlerinin dışında kalan zamanını ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlara çat kapı ziyaret yaparak değerlendiriyor. Sadece ilçe merkezinde değil Dikili’nin kırsal alanlarına da ziyaretlerini sürdüren Kırgöz, bu ziyaretlerinde tarlaya da girerek üreticiyle birlikte çapa yaptı, onların sorunlarını dinledi.

'GÖNÜL KAPILARINI AÇTIK'

Kentin farklı noktalarını gezerek vatandaşların istek ve taleplerini birebir dinleyen Kırgöz, Dikili’nin kalkınmasının toprağına sahip çıkan mutlu bir halk yaratmaktan geçtiğini belirterek, “Mutlu çalışan, mutlu esnaf, mutlu üretici, mutlu bir halk yaratırsak mutlu bir Dikili yaratırız. Her şey insana dokunmakla başlar. Onları anlamak için onlarla yaşamak, gülmek, konuşmak, derdine dertlenmek, ter dökmek gerekir. Onun için sokaklardayım. Vatandaşımın benim ayağıma gelmesi değil benim vatandaşımın ayağına gitmem gerekir. Makam kapıları açılır ama asıl olması gereken gönül kapılarımızı açmaktır. Nasıl esnaf ziyaretimizde esnafımızın çayını içiyorsak, tarlada ekin eken çiftçimizin de çapasında yer alırız. Ben bu topraklarda büyüdüm. Köylümün emeğini, çilesini iyi bilirim. Onlara sahip çıkmak demek toprağına sahip çıkmak demektir, Dikili’mize sahip çıkmak demektir. Bu bilinçle üreticimizle bir aradayız. Toprağa dokunduk, bütünleştik, bir nebzede olsa alın terine ortak olduk. Sohbet ederek istek ve taleplerini not aldık. Şimdi onların talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı hayata geçireceğiz” dedi.

'KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR'

Dikili’nin merkezine olduğu gibi köylerine de aynı hizmeti götüreceğini vurgulayan Dikili Belediye Başkan Adil Kırgöz, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Köylü milletin efendisidir’ sözünü kendine rehber edinmiş bir yurttaş olarak hizmetlerimizi herkese adil olarak ulaştıracağız. Alın teri toprağa dökülen tüm üretken emekçi hemşehrilerimizi ayakta tutmak için çalışacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi