Göreve geldiği andan itibaren İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışmalarını gerçekleştiren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile yaptığı özel görüşmede hem ilçesi hakkında bilgilendirme yaparken hem de büyükşehir belediyesi ile birlikte daha güzel bir Dikili için neler yapabilecekleri noktasında hedeflerini paylaştı.

“BİRLİKTE HEDEFE “

Görüşme sonrası açıklamada bulunan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, aşkla yola çıkan bir büyükşehir belediye başkanı ile çalışmanın mutluğunu dile getirerek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ile birlikte Dikili’miz için neler yapabileceğimizi konuştuk. Göstermiş olduğu yakınlık ve samimiyetten dolayı kendisine bir kez daha Dikilili hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Kendileriyle Dikili’mizde her şeyin çok güzel olması adına uyum içerisinde hareket ediyoruz. Hep birlikte bir arada, el ele verip çalışıyoruz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir Dikili bırakma hedefimize hızla ilerliyoruz” dedi.

İKİNCİ DURAK ÖZUSLU

Soyer ile görüşmesinin ardından Başkan Kırgöz, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkan Vekili Mustafa Özuslu ile bir araya geldi. Özuslu’nun yeni ve önemli bir göreve geldiğinin altını çizen Başkan Kırgöz, “Uzun yıllar önemli ve başarılı işlere imza atan sevgili büyüğüm Mustafa Özuslu’ya yeni görevinde başarılar diliyorum. Birçok alanda olduğu gibi bu görevi de kendisinin layıkıyla yapacağına ümidimiz tam” dedi.

Editör: Haber Merkezi