31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak sonrasında YSK tarafından mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu’nun yeniden adaylık turlarında Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’den tam destek geldi.

KIRGÖZ'DEN ALAN ÇALIŞMASI

İmamoğlu’nun seçim temposuna ayak uyduran Adil Kırgöz, İstanbul programına katılarak yoğun bir seçim maratonu gerçekleştirdi. Sarıyer, Kağıthane ve Eyüp’te alan çalışması yaparak vatandaşlardan Ekrem İmamoğlu’na destek isteyen Başkan Kırgöz, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kağıthane'de ki vatandaş buluşmasına da katıldı.

"İMAMOĞLU VARSA ÇÖZÜM VAR"

Üç günlük İstanbul mesaisine ayağının tozuyla Sarıyer’de başlayan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, ilçeyi karış karış gezerek İstanbullu yurttaşlardan 23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu için oy talebinde bulundu. İmamoğlu’nun 31 Mart sonrası belediye başkanlığında 16 milyon İstanbullu için hayata geçirdiği ilkleri, yaptığı hizmetleri İstanbullu seçmenlere hatırlatan Başkan Kırgöz, 23 Haziran’da İstabul’un kurtuluş reçetesinin Ekrem İmamoğlu olduğunu söyleyerek, “İmamoğlu varsa çözüm var” dedi.

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

Kırgöz, yoğun İstanbul programının Sarıyer etabı sonrası Kağıthane’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaş buluşmasına katıldı. Kılıçdaroğlu’nun programı sonrası Kağıthane’de saha çalışmalarını devam ettiren Kırgöz, son gününü CHP Eyüp İlçe Başkanlığı’na ayırdı. Eyüp’te her vatandaşla tek tek el sıkışarak İmamoğlu’na destek çağrısı yapan Kırgöz, İstanbullardan olumlu tepkiler olduğunu ve 23 Haziran’da kazananın Ekrem İmamoğlu olağacağını söyleyerek, “İstanbul’a demokrasi adına geldik. 31 Mart’ta kazanılan hakkımız olan, emanetimiz İstanbul’u Sayın Ekrem İmamoğlu’yla 23 Haziran’da bir kez daha geri alacağız. Burada yaptığımız çalışmalar gayet olumlu geçti. İstanbullu seçmenlerimizin hem bizlere hem de Sayın Ekrem İmamoğlu’na karşı yaklaşımları çok samimi ve içtendi. Belli ki İstanbullu kardeşlerimiz çoktan kararlarını vermişler. İmamoğlu önderliğinde her şey çok güzel olacak. 23 Haziran sabahı İstanbullu yurttaşlar sandık başına giderek CHP mührüyle hakettikleri, adil, şeffaf ve özledikleri bir yönetime ışık tutacaklardır. 31 Mart’ta bizler bunu başta Dikili olmak üzere, İzmir’de, Ankara’da ve tüm ülkede başardık. Şimdi sıra İstanbul’da" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi