Bugüne kadar Buca, Bayındır, Karşıyaka, Bayraklı, Menemen, Kemalpaşa, Bornova, Foça, Beydağ, Bergama, Dikili, Ödemiş, Çiğli, Konak, Kınık, Aliağa ve Tire ilçelerini ziyaret eden Av. Sevda Erdan Kılıç’ın ilçe ziyaretlerinde son durağı Kiraz oldu.

Hemşehrilerinin kendisine ilettiği sorunlarla ilgili çözüm önerilerini de dinleyen Av. Kılıç, “Sizin bütün bu sorunlarınıza çözüm bulunması, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizim ilk görevlerimizdendir. İktidarda olan AKP’nin bu süreçte; bırakın esnafın, üreticinin sorunlarına çözüm bulmayı, bir maskeyi bile doğru düzgün dağıtamadığı ve en sonunda parayla satılmasına izin vermek zorunda kaldığı bir ortamda biz yerel yönetimlerimizle, belediyelerimizle hep halkımızın yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. İktidarın yerel yönetimlerimizin yardımlarını engellemeleri de bizleri durdurmayacaktır.” dedi.

CHP Milletvekili Av. Kılıç, “Halkımızın bu süreçte yaşadığı zorluklara çözüm bulunması noktasında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da açıklamaları oldu. Yerel yönetimlerimiz, Sayın Genel Başkanımızın bu hususlarda dikkat çektiği konuları da gündemlerine alarak milletimizin yanında olmaya devam edecektir.” diye konuştu.

Kiraz İlçesi’nden önce Tire’de incelemelerde bulunan Milletvekili Av. Kılıç, Tire Süt Kooperatifi’ni ziyaret ederek, salgın sürecinde üreticinin yaşadığı sorunlarla ilgili bilgi aldı.

CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ı ziyaret ederek, belediye emekçilerinin sorunlarını değerlendirdi; salgın sürecinde belediyenin yaptığı çalışmalarla bilgi aldı, normalleşme sürecine uyum ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve ilçe örgütü ile birlikte, kapı kapı dolaşarak 65 yaş üstü vatandaşları evlerinde ziyaret ederek dertlerini dinleyen Av. Kılıç, Ramazan Bayramlarını kutlayıp onlara çiçek verdi.

CHP Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, Kiraz İlçesi’nde CHP ilçe örgütünü ziyaret etti. CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya ve partililerle birlikte kırtasiyeciden hırdavatçıya, berber-kuaföründen marketine, fırınından veterinerine kadar bütün esnafı tek tek dolaşarak sorunlarını dinleyen Av. Kılıç, bayramlarını kutladığı esnafa maske dağıttı.

Görüştüğü bütün Kiraz esnafının, “pandemi sürecinde açıklanan ekonomik paketlerin kendilerini kapsamadığını, ekonominin artık durduğunu, borç içinde dükkanlarını döndürmeye çalıştıklarını ve artık ne yapacaklarını bilemediklerini” söylediğini aktaran Av. Sevda Erdan Kılıç, “Esnafımızın sorunları bizim sorunlarımızdır, onları AKP iktidarı gibi görmezden gelemeyiz. Onlara Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel yönetimlerimizle her türlü yardımı ve desteği verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Sorunlarına çözüm bulunması konusunda, ilgili kurumlar nezdinde de bütün girişimlerimi yapacağım.” ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi