Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü’nün son dönemde yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan ve 12 Eylül yasakları döneminin ardından, delegelerin oylarıyla seçilmiş ilk CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olan Okan Karlıdağ, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığı için talep dosyasını partisinin genel merkezine teslim etti. Karlıdağ, partililerinin talep ve desteği çıktığı bu yolda milletimin sesi, sözü, vicdanı olmak için gece-gündüz demeden çalışacağını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü’nün son dönemde yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan ve 12 Eylül yasakları döneminin ardından, delegelerin oylarıyla seçilmiş ilk CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olan Okan Karlıdağ, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığı için talep dosyasını  partisinin genel merkezine teslim etti. Karlıdağ,  partililerinin talep ve desteği çıktığı bu yolda milletimin sesi, sözü, vicdanı olmak için gece-gündüz demeden çalışacağını belirtti.  

“GÖREVE HAZIRIM”

Adaylık müracatına ilişkin konuşan CHP’li Okan Karlıdağ, İzmir’in dağlarında açan çiçeği, tüm Türkiye’nin dağına taşına, en ücrasına, aydınlık, güzellik ve umutlu olarak, barış, kardeşlik ve birlik duygusuyla taşımak istediğini belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümünü bitirdiğim 1992 yılında üye olduğum; 1992-1993-1994 yıllarında Bornova Gençlik Komisyonu Başkanlığı, daha sonra kongrede seçilerek CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanlığı, CHP Bornova İlçe Yöneticiliği ve İlçe Sekreterliği, son olarak da, 2015 yılındaki CHP İzmir İl Kongresinde CHP İzmir İl Yönetimine seçilerek, İl Saymanlığı ve 2’nci Bölge Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiğim partimde, 26 yıl sonunda ilk defa adaylık başvurusunda bulunmamda, yol gösteren ve destek verenler, partili yoldaşlarım ve çalışma yaptığım bölgedeki halktan insanlar oldu. Minnettarım. Görev yaptığım bölgede, referandum sürecindeki yoğun çalışmamızda, en ücra köylerde bile oluşan sıcak diyalogların, bu sürece katkısı olacağına inanıyorum. İlçe örgütlerimizle yapacağımız uyumlu ve yoğun bir çalışmayla, bu kısa sürede bile, iyi bir sonuç alacağımızdan hiç kuşku duymuyorum.  Cumhuriyet değerlerine bağlı bir öğretmen ailenin çocuğu olarak; üyesi olmaktan onur duyduğum Partimde; cesareti, kararlılığı, demokrasi dersi veren güvenilir siyaset ve devlet adamı  Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yol göstericiliğinde, 26 yıllık aktif mesleki ve siyasi deneyimimle, Partimizin üreteceği politikalarda ve çalışmalarda katkı koymak istiyorum. Bu konuda kendime güvenim tamdır. Göreve hazırım”

“AKP KARANLIĞINA DUR DEME ZAMANI GELDİ”

Açıklamasında 16 yıllık AKP iktidarına ve tek adama artık dur deme zamanının geldiğini de belirten Karlıdağ, “24 Haziran’daki seçimlerde, ülkemizde yaşanan bu karanlık ve çatışmalı gidişe son verecek; güveni, toplumsal huzuru ve barışı sağlayacak bir anlayışı iktidara taşımak, bağımsızlık ve demokrasiye inanan her vatanseverin boyun borcudur.Siyaseti ve siyasette görev almayı, kendini kurtarma alanı olarak değil; tarihimize, Cumhuriyet değerlerine ve birikimlerine sahip çıkarak, ülkenin, halkın ve çocuklarımızın geleceğiyle ilgili  sorumluluk alanı olarak gören; ülkesine, halkına ve Partisine sevdalı bir nefer ve bir dava adamı olarak görev talep ediyorum. Milletin sesi, sözü, vicdanı olmak istiyorum. İzmir’in dağlarında açan çiçeği, tüm Türkiye’nin dağına taşına, en ücrasına, aydınlık, güzellik ve umutlu olarak, barış, kardeşlik ve birlik duygusuyla taşımak istiyorum" görüşlerini dile getirdi.  

Adaylık müracatına ilişkin konuşan CHP’li Okan Karlıdağ, İzmir’in dağlarında açan çiçeği, tüm Türkiye’nin dağına taşına, en ücrasına, aydınlık, güzellik ve umutlu olarak, barış, kardeşlik ve birlik duygusuyla taşımak istediğini belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümünü bitirdiğim 1992 yılında üye olduğum; 1992-1993-1994 yıllarında Bornova Gençlik Komisyonu Başkanlığı, daha sonra kongrede seçilerek CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanlığı, CHP Bornova İlçe Yöneticiliği ve İlçe Sekreterliği, son olarak da, 2015 yılındaki CHP İzmir İl Kongresinde CHP İzmir İl Yönetimine seçilerek, İl Saymanlığı ve 2’nci Bölge Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiğim partimde, 26 yıl sonunda ilk defa adaylık başvurusunda bulunmamda, yol gösteren ve destek verenler, partili yoldaşlarım ve çalışma yaptığım bölgedeki halktan insanlar oldu. Minnettarım. Görev yaptığım bölgede, referandum sürecindeki yoğun çalışmamızda, en ücra köylerde bile oluşan sıcak diyalogların, bu sürece katkısı olacağına inanıyorum. İlçe örgütlerimizle yapacağımız uyumlu ve yoğun bir çalışmayla, bu kısa sürede bile, iyi bir sonuç alacağımızdan hiç kuşku duymuyorum. Cumhuriyet değerlerine bağlı bir öğretmen ailenin çocuğu olarak; üyesi olmaktan onur duyduğum Partimde; cesareti, kararlılığı, demokrasi dersi veren güvenilir siyaset ve devlet adamı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yol göstericiliğinde, 26 yıllık aktif mesleki ve siyasi deneyimimle, Partimizin üreteceği politikalarda ve çalışmalarda katkı koymak istiyorum. Bu konuda kendime güvenim tamdır. Göreve hazırım”

Editör: Haber Merkezi