Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, CHP İl ve ilçe yöneticileri, Karabağlar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi adayları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda ilk olarak söz alan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, meclis üyesi adaylığı için çok sayıda müracaat olduğunu hatırlattığı konuşmasında, “Seçilemeyen arkadaşlarımız da bizim için değerli. Kişisel tartışmaları bir yana bırakarak burada CHP bayrağını daha ne kadar yükseğe çıkartırız onun için kafa yormalıyız. Onun üzerinde çalışmalar yapacağız. Yeni dönemde de belediyemize daha iyi çalışmalar yapacağınıza ve hizmetlerde bulunacağınıza inanıyoruz. Biz de örgüt olarak hep yanınızda, hep destekçiniz olacağız” dedi.

"DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ"

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise konuşmasında meclis üyesi adaylarıyla yeni bir yola hep beraber çıkacaklarını belirterek, “Bu yola çıkarken yanımızda İYİ Parti’den de arkadaşlarımız var. Onlara da hoş geldiniz diyorum. Öncelikli hedefimiz Karabağlar’da yaptığımız bu ittifakla beraber başarılı bir seçim süreci geçirerek ilçede başarılı olmak ve daha fazla meclis üyesi kazanmaktır.” dedi.

Karabağlar’da 5 yıldan bu yana açık, şeffaf, dürüst ve alınlarının akıyla bir yönetim anlayışı sergilediklerini hatırlatan Selvitopu, yeni dönemde de halktan, toplumdan, insandan yana anlayışla çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Selvitopu sözlerine şöyle devam etti: “Arkadaşlar şunu özellikle belirtmek istiyorum; kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kimseye ayrım yapmayacağız, kimseyi de özel bir konuma koymayacağız. Çalışmalarımızı saygı ve sevgi içerisinde yürüteceğiz. Önemli olan çıktığımız yolda birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde yürümektir. Karabağlar halkı bizlere güveniyor. Biz dik durarak bunu oluşturduk. Asla taviz vermedik. Ben bu dönemde çalışmaları daha iyi bir noktaya getireceğime inanıyorum. Sizler de bu çalışmanın ana gövdesi olacaksınız. Hep birlikte yol alacağız.” dedi.

"BELEDİYEMİZİN KAPISI HER ZAMAN AÇIK"

Selvitopu son olarak geçen dönem meclis üyesi olan, şu anda adaylığa seçilememiş meclis üyeleri ve aday adaylarına da seslenerek “Onların her zaman yanında olacağım. Belediyemizin kapısı da onlara her zaman açık olacak” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi