CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, “Karabağlar’da CHP bayrağını daha yukarı dikeceğiz” dedi. CHP Karabağlar İlçe Örgütü Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ile dayanışma kahvaltısı gerçekleştirdi. Uğur Mumcu Tesisleri’nde yapılan kahvaltıya 100 meclis üyesi adayı adayının hepsi katıldı.

CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, belediye başkan aday adaylığında olduğu gibi meclis üyeliği aday adaylığında da ilçe örgütü olarak gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Buraya gelen 100 arkadaşım Karabağlar’da CHP’nin başarısı için mücadele edecek. Elbette burada bulunan herkesin listeye girmesi mümkün değil; ancak hiçbirimiz için koltuk esas olmamalı. Karabağlar’da CHP’nin yerel iktidarını yeniden kazanmak ve güçlendirmek için çalışmalıyız” diye konuştu.

Yıldız, CHP olarak Mart 2019’da yapılacak seçimlerde CHP bayrağını Karabağlar’da daha da yükseğe dikeceklerini kaydederek, “Karabağlar, ülkemizdeki karanlığa karşı mücadelenin kalesi olacak. Burada elde edeceğimiz başarı Büyükşehir’deki başarımıza da güç katacak. O nedenle Karabağlar İzmir’dir diyoruz” sözlerine yer verdi.

Yıldız, 2019 yerel seçimlerindeki başarıyla CHP’nin yerelden genele iktidara yürüyeceğini söyledi. Yıldız’ın konuşmasının ardından tüm belediye meclis üyesi aday adayları kendini tanıttı. Toplantının sonunda ilçe yönetimi ve meclis üyesi aday adayları amfi tiyatroda toplu fotoğraf çektirdi.

Editör: Haber Merkezi