İZ GAZETE – Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Olağan Kongresi’nde İl Başkanı seçildikten sonra, önce yandaş medyanın sonra ise AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef haline getirmeye çalışmasına rağmen “Korkunun ecele faydası yok” diyerek dik duruş sergilemesiyle takdir kazanan Canan Kaftancıoğlu’ndan İzmir’in gazetesine mesaj geldi.

“DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN İZ GAZETE”

21 Ocak’ta yapılacak olan ‘İz Gazete 2. Yıl Buluşması’ öncesinde  başlatılan “İzi kalsın” kutlama mesajlarına, toplumun farklı kesimlerinden çok özel isimlerden mesajlar gelmeye devam ediyor. İzmir milletvekilleri, belediye başkanları, yazarlar, sendikacılar ve müzisyenlerin yanı sıra, Ankara ve İstanbul’dan da “Doğum günün kutlu olsun İz Gazete” mesajları geliyor.

“YAŞAMIN VE YAŞAM HAKKININ İZİ KALSIN”

İstanbul’da bugün gerçekleşen devir teslim töreninde, hakkında başlatılan karalama kampanyalarına net şekilde cevap veren bir basın toplantısı düzenleyerek İl Başkanlığı’nı devralan Kaftancıoğlu, tören sonrasında ise gazetemize mesaj gönderdi. Kendi el yazısıyla mesajını yazan Kaftancıoğlu  “Yaşamın ve yaşam hakkının izi kalsın” dedi.

Editör: Haber Merkezi