CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yarın, Alsancak tarihi havagazı fabrikasında Şehit ve gazi ailelerine verilecek olan iftar yemeğine katılmak için İzmir'e gelecek Şehre öğleden sonra gelecek olan Kılıçdaroğlu, ilk olarak  Balçova Belediyesi tarafından yaptırılan ve Şehit polis  Haluk Varlı'nın ismini taşıyacak olan parkın açılışını gerçekleştirecek.

GENEL BAŞKANIMIZI TÜM ÖRGÜTÜMÜZLE KARŞILAYACAĞIZ

Ziyarete ilişkin bilgi veren CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, "Sayın genel başkanımızı İzmir'de ağırlayacak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükşehir belediyemizin Şehit ve Gazi ailelerine her ramazan ayında verdiği iftar davetine Sayın genel başkanımızın katılmasını çok arzu ettik. Kendiside sağ olsun bizleri kırmadı ve İzmir'e bir günlük bir ziyaret gerçekleştirecek. Kendisi zaten şehit ve gazilerimizle ilgili her konuda çok hassas ve samimi.  Davetimizi de hemen kabul etti. Genel Başkanımız, 16 Haziran Perşembe günü saat 16.30'da örgütümüz tarafından havaalanında karşılanacak. Kendisine tüm örgütümüzün katılımıyla İzmir'e hoş geldiniz diyeceğiz. Karşılamanın ardından, Balçova belediyemiz tarafından Şehit polis Haluk Varlı' nın isminin verildiği, Çetin Emeç mahallesinde bulunan parkın açılışını gerçekleştirecek.  Genel Başkanımız aynı günün akşamında Büyükşehir belediyemiz tarafından düzenlenecek iftar davetinde şehit ve gazi aileleriyle buluşacak. Genel başkanımızı ertesi gün sabah saatlerinde tekrar Ankara'ya uğurlayacağız" dedi.

İZMİRLİLERE DAVET

CHP İl Başkanı Yüksel, yarın Adnan Menderes havaalanında yapılacak olan karşılamaya tüm İzmirlileri de davet ederek "Tüm hemşerilerimizi,  tehditlere, iftiralara, saldırılara boyun eğmeden, halkına doğruyu söylemekten vazgeçmeyen, halkın liderini karşılamaya davet ediyorum. Perşembe günü sat 16.30'da Adnan Menderes havaalanında buluşalım" dedi.

Editör: Haber Merkezi