TUGAY CAN / İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekili Tacettin Bayır, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ekonomi politikalarının şekillenmesi kapsamında Samsun’da birtakım ziyaretlerde bulunacak. Bayır’ın Samsun’da ki gerçekleştireceği ziyaretlerde Samsun’un sanayi ve ticaret insanları ile bir araya geleceği ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ekonomi politikasını anlatacağı öğrenildi. Mevcut kuruluşların da görüşlerini alacak olan Bayır, ayrıca Samsun’da gerçekleştirdiği ziyaretleri içeren bir raporu da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne sunacak

Bayır’ın, Samsun’da ki ziyaretleri sırasında Samsun Esnaf ve Sanaatkarlar Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Yol-İş Sendikası, Ticaret Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunacağı bilgisine ulaşıldı.

‘HAZIRLANAN RAPOR GENEL MERKEZ’E SUNULACAK’

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekili Tacettin Bayır partinin ekonomi politikalarını anlatmak için Samsun’a gideceği öğrenildi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ekonomi politikasını ve Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik süreci anlatacaklarını kaydeden Bayır, “Orada mevcut kuruluşların da görüşlerini de alacağız.” dedi. Ziyaretler ile ilgili bir de rapor hazırlayacaklarını belirten Bayır, bu raporu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne sunacaklarını sözlerine ekledi.

‘EKONOMİNİN İZMİR’İ HAKKARİ’Sİ YOK’

Bayır, “Ülkemiz ekonomik anlamda ne yazık ki yangın yeri durumunda. Halinden menün hiçbir kesim kalmadı. Biz de bu işin İzmir’i, Hakkari’si, Samsun’u yok diyerek yola çıktık. Partimizin ekonomi politikası böyle şekillenecek.” diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Öte yandan Tacettin Bayır, Samsun yolcuğunu da sosyal medya üzerinden paylaştı. İşte o paylaşım;

Editör: Haber Merkezi