İzmir'in Menderes ilçesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili toplantı düzenlendi. Toplantıya AKP'nin teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım da katıldı. Yıldırım,  referandumda 'evet' denmesini istedi.

AKP'nin teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, parti teşkilatlarından çok çalışmalarını isteyerek "Çocuklarımız için, vatanımız için, milletimiz için, bayrağımız için referanduma kadar dur durak bilmeden evet çalışmamızı en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Hayır diyenler referandumda evet çıkması ile diktatörlüğün geleceğini söylüyorlar. Zaten diktatörlük olsaydı seçim yapılmazdı, diktatörler seçimle gelmez. Sorumluluğu daha fazla olan bir sistem geliyor. Kesinlikle bu algıya yer verilmemeli" dedi. 

 "EV ZİYARETLERİ ARTMALI"

AKP İzmir Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Abdurrahman Tosun da "Belediye başkanı veya milletvekili seçmiyoruz. Bu bir teşkilat seçimi olacak. Yani kendimizi ona göre ayarlayacağız, çalışmalarımızı da seçmen bazlı ev ziyaretleri üzerine kurguladık ve bu çalışmalar anlamında da Menderes'te iyi ve güzel çalışmalar oluğunu görüyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi