İZ GAZETE -  İzmir'in en merkezi noktalarından biri olan Çankaya'da, islamcı bir grup trafiği de hiçe sayarak bir yürüyüş gerçekleştirdi. Polis tarafından herhangi  bir şekilde müdahale bir kenara herhangi bir polisin dahi bulunmadığı yürüyüşte kalabalık tekbirler getirerek yürüdü. İzmirlilerin şaşkın bakışları arasında yürüyen grubun görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti.
Sosyal medyada çığ gibi büyüyen görüntülere İzmirliler sert tepki gösterdi. İşte o yorumlardan bazıları:

"Kadınların tepkisinden bile korkup hassasiyet gösteren polis, yobazların bu eylemini neden es geçmiş acaba?!"

"Bu elbise stilleri olmasa, verecekleri hiçbir mesajı olmayan zavallılar. Provakasyon için kullanışlı kütükler..."

"Izmir'de bunu yapmanın tek bir açıklaması olabilir, ama insanları galeyana getiremeyecekler..."

"Bence burası bir film seti, 1.000 yıl öncesi hakkına film çeviriyorlar."

"Canım ülkem nereye gidiyorsun böyle. Konya'da alıştığımız görüntüleri İzmir gibi bir yerde de yapmaya başladılar. Resmen provokasyon amaçlı yürüyüş yapıyorlar. İzmir göç almasın artık yeter...Hem gavur İzmir derler hem de gelmek için can atarlar."

''Allah akıl fikir versin bunlar dine hizmet ettiklerini sanıyorlar sokak soytarıları.''

''Sakin olun seçim geçsin. Bu donu düşüşleri özellikle çıkarıyorlar kaybedecekler olay çıkarmak ve seçimi iptal etmek dertleri. Zamanı gelince #GELDIKLERİ  #GİBİ #GİDECEKLER.. AKP'NİN OYUNU..''

''Sakın kimse bunlara ilişmesin. Sakin sakin yokmus gibi davranın. Bırakın diledikleri gibi show yapsınlar. Istediklerini alamayacaklar. Karışıklık çıkaramayacaklar. Onlar bu showlarını  özgürce yaptıkça sadece insanları kendilerinden uzaklaştırırlar...''

''Ne Ülkeyi ne de İzmir'i bu gerici yobazlara bırakmayız!''

''İmam hatip mezunuyum, muhafazakar bi aileden geliyorum ama bu tiplerden tiksiniyorum artık.''

İslam bu değil, bağırarak çağırarak olmaz! Rahmetli annenem derdi ki “ bir yere gitmek için yola çıkarken besmele çekmelisin ama bu besmeleyi içinden çekmelisin ki duyanlar gösteriş yapıyor demesin. Allah senin içini bilir” anlayana , gerisi siyasetten müslümanlık"

Editör: Haber Merkezi