İzmir'de kağıt üzerinde 470 bin üyesi olan AK Parti, aktif üye sayısını görmek için üye güncellemesine başladı. Mart ayında tamamlanacak çalışmada, sistemde kayıtlı üyeyi evinde ve işlerinde ziyaret eden parti yöneticileri, adres ve telefon bilgilerini güncelledikten sonra yeniden üye olup olmak istemediğini soruyor, olmak istemeyenler Genel Merkez'e bildiriliyor. Genel Merkez, her ilçede toplu halde üye kaydını siliyor. Güncelleme sırasında üyelerini aktif siyasete de davet eden parti, yönetimlerde kan değişimini kolaştırmanın yolunu da açıyor.

'GELECEK SEÇİMLER İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK'

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican 1 Kasım seçimlerinin hemen sonrasında, gelecek seçimler için çalışmalara başladıklarını belirterek şunları söyledi:

"Üyelerimizi aktif hale getirerek, dinamizmi artıracağız. Üye güncellemesi ve yeni üye kaydı yaparken her üye için bir fidan satın alıyoruz. İzmir'in her ilçesinde üye ormanları oluşturucağız. Bu kent üyelerimizle yeşerecek. Amacımız üyelerimizin yıllar sonra çocuklarıyla adlarını taşıyan ağaçların gölgesinde piknik yapacakları ormanlar oluşturmak."

Elif DEMİRCİ/İZMİR, (DHA)

 

Editör: Haber Merkezi