İZ GAZETE - Gazetemiz yazarları sordu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay yanıtladı.

İz Gazete yazarları İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile bir araya geldi. Gazetemiz yazarlarının Karşıyaka, İzmir ve Türkiye gündemine dair sorularını Cemil Tugay tüm içtenliği ile yanıtladı. Tugay’ın daha önce anlatmadığı Karşıyaka Belediyesi’nin TOKİ’den aldığı üç farklı arazinin alım sürecinin perde arkası başta olmak üzere Karşıyaka Belediyesi’nin mali durumu hakkında özel açıklamaları yazı dizimizde yer alacak.

Tugay, Eski Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ‘Karşıyaka Belediyesi’ni 250 milyon lira borç ile bıraktım. Bu bütçenin altında bir rakam’ açıklaması hakkında ne dedi? Karşıyaka halkı tarafından nasıl anılmak istiyor? Bisikletli ulaşıma dair Karşıyaka Belediyesi nasıl bir çalışma içerisinde? Soyer’in kongrelerdeki tutumu hakkında ne düşünüyor? İl Kongresi’nde taraf mı? CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç için ne dedi? Genel Merkez ile arası nasıl? Karşıyaka’nın mali disiplini hakkında ne planlıyor?

Tüm bu soruların hepsi ve daha fazlası yazı dizimizde ... Yazı dizisi yarından itibaren İzmir’in gazetesi İz Gazete’de...

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka halkı tarafından nasıl anılmak istiyor? Yarın İz Gazete’de...

Editör: Haber Merkezi