İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekili Mahir Polat, gazetemizin yeni ofisine ziyarette bulundu. İz Gazete ailesi Polat’ın 44. yaş günü sebebiyle İzmir milletvekiline bir jestte de bulundu.Polat'ın doğum günü sebebiyle pasta kesildi.

Gazetemize yerel seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan Polat, İzmir’de yaşanan değişimin tüm Türkiye’ye sirayet edeceğini söyledi.

Belediye Başkan adayları ile saha çalışmasına katıldığının altını çizen Polat, “Adaylarımıza destek olmak adına onlarla birlikte, seçim ofisi açılışlarına katılıyoruz. Bu seçim birçok açıdan önemli ancak, en önemlisi genelde iktidar olabilmek adına yerelde iktidarı filizlendirmeliyiz. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak İzmir’de rekor bir oy ile seçimi kazanacağız. Tüm Türkiye’ye yayılacak olan değişim İzmir’den başlayacak.” diye konuştu.

İZ GAZETE AİLESİ’NDEN MAHİR POLAT’A SÜRPRİZ

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekili Mahir Polat’ın 44. yaş gününde İz Gazete ekibi, Polat’a ziyareti sırasında bir jest gerçekleştirdi. Polat’ın doğum günü sebebiyle pasta da kesilen ziyarette Polat, İz Gazete ailesine teşekkürlerini iletirken, İz Gazete’ye gazetecilik serüveninde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi