Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için yapılacak seçimlere her zamankinden daha çok katılımın olacağını söyleyen İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, "Ben görüşmelerimde her zaman herkesin fikrini söylemesini, birlikte konuşabilmesini istiyorum. Ötekileştirmeden, başkalaştırmadan milletimizin birliğini bozmadan demokrasinin gereğini yapmanın önemine değiniyorum. Siz başka partilere üye olabilirsiniz, ancak ülkemizin bugün bir çok konuda yaşadığı sorunların hangi çözümlerle aşılacağına karar vermenin yeri sandıktır. Aziz Türk milleti 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde bence katılım rekoru kıracak. Ve bunun sonucunda ülkemiz 25 Haziran sabahında bambaşka idealleri olan, demokrasi hedefine yürüyen, parlamenter sistemi güçlendirme hedefiyle yoluna devam edecektir." şeklinde konuştu.

Gaziemirliler Derneği'ni ve Tüm Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği'ni de ziyaret eden İYİ Partililer, daha sonra Gaziemir'de esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

MİLLETİN SİNESİNDE YERİMİZİ ALDIK

İzmir'in tüm ilçelerinde rotasyonlu olarak İYİ Parti Milletvekili adaylarının boy gösterdiğini ifade eden Ulupınar, "İzmir'in neresine gitsek, hangi yoluna adım atsak bizi umut, özlem ve heyecan dolu gözlerle karşılayan hemşehrilerime teşekkür ederim. Bu gerçeği sandığa yansıtacağımızdan şüphemiz yok. İYİ Parti bir çok engellemeye maruz bırakılsa da hepsini aşacağımıza inanıyorum. Milletin sinesinde şimdiden yerimizi aldık ve o aziz milletin dualarının tezahürü olmanın bilinciyle vatanımıza hizmet edeceğiz." dedi.

Son dönemde ülkenin ekonomiden siyasete, dış politikadan güncel konulara kadar bir kısır döngüye girmesinin bu yola çıkmalarına neden olduğunun altını çizen İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, "Söz konusu vatansa, geri kalan teferruattır diyen yiğitlere selam olsun. Ülkemizin fabrika ayarlarına dönüp, bölgesine yön veren aktör konumuna gelmesi gerekiyor. Güçlü bir Türkiye için yüzünü güneşe dön diyoruz. Bu gerçekten de riya, yalan ve abartıdan uzak yaklaşımımızdır. Milleti yaşat ki, devlet yaşasın anlayışının bugünkü tezahürü İYİ Parti kadrolarında bulunuyor." şeklinde konuşarak 24 Haziran seçimlerinde İzmirlilerin desteğini istedi.

Editör: Haber Merkezi