İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. bölge 1. Sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, seçim çalışmalarına Urla’da devam etti. İlk olarak İYİ Parti Urla İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Dervişoğlu, ardından esnafı ve sanayi bölgesindeki çalışanları ziyaret etti.

YAPILACAK ÇOK İŞ VAR!

Dervişoğlu, mevcut iktidardan kurtulmak için sayılı günler kaldığını belirterek, “Türkiye ve İzmir için yapılacak çok iş var. Allah nasip ederse, milletvekilliğinin nasıl yapıldığını herkese göstereceğim. Genel Başkanımız Meral Akşener Cumhurbaşkanı seçildiğinde ülkemizde topyekün bir değişim ve dönüşüm içerisine girecektir. AK Parti iktidarının yarattığı tahribatı ancak Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener düzeltebilir. Hemşerilerimin bunu da özellikle bilmesini istiyorum” dedi.

"VATANDAŞ SANDIKTAN HESAP SORACAK"

İktidarı insanların üzerinde baskı oluşturduğunu ancak bu baskının vatandaşları asla korkutamayacağını vurgulayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

 “Sandığın geleceğini bilen vatandaşlarımız asla korkmaz. Vatandaş, ‘Sandık bir önüme gelsin, zamanı fırsatı yakalayayım da hesap sorayım’ diye geri çekilir! Bekler. Makine mühendisi temizlik şirketinde çalışıyor. Böyle bir şey olur mu? Bu nasıl bir Türkiye? Binlerce öğretmen yetiştirdiler. Sayıları yüz binleri aştı. Şimdi çocuklarımız atanmak için sıra bekliyor. Maalesef çıkıp yüksek sesle isyanını dile getiremiyor. Başına bir şey geleceğinden korkuyor. Korkma güzel kardeşim. Türkiye Malazgirt’te de, Çanakkale’de de, Sakarya’da da geri çekilerek kazandı. 24 Haziran’da da milletimiz bu iktidara tokadı vuracaktır. Milletimiz sandıkta gereğini yapacağına inancımız tamdır” dedi.  

Editör: Haber Merkezi