İZ GAZETE - İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’dan İstanbul seçimlerine yönelik çok çarpıcı bir yorum geldi.

Çıray, AKP’nin kritik İstanbul seçimleri öncesinde açtığı Öcalan hamlesi hakkında yorumlarda bulundu. Çıray, ‘vicdan kardeşliği’ vurgusunda bulundu.

Sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Bahattin Yücel isimli kullanıcının “Bahçeli’nin örtülü desteğini, Apo’nun gündeme getirilişini sakın basit bir seçim manevrası sanmayın. Sünni Arap sığınmacılar, Suriye’nin Kuzeyinde tasarlanan Kürt Devleti ve Fırat’ın doğusunda Barzanilerin devletleşmesi ile sonuçlanacak Amerikan planını da düşünün” ifadelerini alıntılayarak İstanbul seçimleri hakkında yorumlarda bulundu.

‘SANDIKLAR BİZİ İNŞALLAH VİCDANLARDA BİRLEŞTİRECEK’

23 Haziran Pazar günü gerçekleşecek İstanbul seçimlerine ilişkin temennisini de paylaşan Çıray, Artık bizi millet yapan unsurlara #VicdanKardeşliğini eklemeliyiz. Her birimizin vicdanının bütün hepimizin umutlarını ve mutlu bir gelecek özlemini yansıttığı bir aynaya dönüşmesinin zamanı geldi. Pazar günü açılacak sandıklar bizi inşallah vicdanlarda birleştirecek” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi