DUYGU KAYA/ İZ GAZETE- İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Üniversite 2 Unlu Mamülleri sahibi Yiğit Kumman’ın yılda 2 kez çalışanları için gerçekleştirdiği moral ve motivasyon yemeğine İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar da katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu görülen yemekte 100’ü aşkın kişi partiye üye olurken, vatandaşların rozetini Hüsmen Kırkpınar taktı.

‘BAŞKANIMIZ MORAL OLDU’

Yiğit Kumman, İz Gazete’ye yaptığı açıklamada, “Bu zamana kadar benim davetime rağmen ya da hiç davet etmediğim vatandaşlar da İl Başkanımız Hüsmen Kırkpınar'ı görünce partiye üye olmak istedi. Diyaloglar sonucu başkanımız vatandaşlarımıza moral oldu. Bizim için çok değerli ve anlamlı bir yemekti, moral yemeği üye katılım şölenine dönüştü” ifadelerini kullandı.

‘HEDEFİMİZ 21 BİN’

İzmir'de 17 bini aşkın kişinin İYİ Parti'ye üye olduğunu söyleyen Yiğit Kumman, "Șu an gaza bastığımız bir dönemdeyiz. Bizim amacımız üç dört ay içerisinde üye sayısını 21 bine çıkarmak" dedi.

‘KÜÇÜKPARK’IN GÖBEĞİNDEYİZ’

Üniversite 2 Unlu Mamülleri’nin gençler tarafından beğenildiğini ifade eden Kumman, “Biz 51 yıllık, köklü bir işletmeyiz. 7/24 açığız, müşterilerimize her zaman sıcak ve taze ürünler sunuyoruz. 100'den fazla ürün çeşidimiz var, bu çok önemli. Lokasyon olarak oldukça iyi bir yerde olduğumuzu da söyleyebilirim, Küçükpark'ın tam göbeğindeyiz. Öğrenciler de böylesine sıcak ve çeşitli ürün bulabildikleri için bizi tercih ediyorlar. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyoruz. 1990'lı yıllarda mezun olan insanlar hala geliyor, genelde olumlu dönüş alıyoruz. Sosyal medyadaki puanlarımız da hep 4,5 üstüdür, bu zamana kadar hiç 4,4 olmadı” dedi.

‘GENÇLERİN EN BÜYÜK SORUNU BARINMA’

Öğrencilerin sıkça tercih ettiği bir işletme sahibi olmanın avantajlarından bahseden Kumman, onların şikayetlerine, isteklerine göre partideki çalışmalarını şekillendirdiğini ifade etti.

Gençlerin en önemli sorunlarından birinin barınma olduğunu vurgulayan İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Yiğit Kumman, “Yıkıcı bir deprem yaşadık. Bayraklı’da evi zarar gören vatandaşlarımız Bornova taraflarına da taşındılar. Elbette, başımızın üzerinde yerleri var ama vatandaşlarımızın buraya gelmesiyle üniversite öğrencileri boşta kaldı. Başka şehirlerden gelen gençlerimiz kalacak yer bulamıyor. Yeni jenerasyondaki üniversite öğrencileri kendi sorunlarına çözebilecek nitelikte insanlar oluyor. Onlar bize sorunlarını söylerken bu sorunların çözümleri hakkında da ipucular veriyor. Ben de aldığım bildirimleri ve görüşleri İl Başkanımıza ve partimizin diğer yöneticileriyle paylaşıyorum. Böylece gençlerimiz için çalışma planları oluşturuyoruz” dedi.

YEMEĞE KİMLER KATILDI?

İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve eşi Figen Kırkpınar, İYİ Parti Bornova İlçe Başkanı Mustafa Tabak, Bornova Belediyesi İYİ Parti Meclis üyesi Hikmet Doğan, İYİ Parti İlçe Teşkilat Başkanı Yılmaz Aşçı, İYİ Parti İlçe Kadın Politikaları Başkanı Hülya Türkoğlu, İYİ Parti İlçe Başkan danışmanı Caner Çetinbaş

Editör: Haber Merkezi