İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, partinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı olan Meral Akşener’in TV programlarını kentin çeşitli noktalarına konulacak dev ekranlarla vatandaşa ulaştırma kararı aldı.

Bu doğrultuda start dün akşam verildi. Akşener’in TV’deki canlı yayın programı, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Karşıyaka Çarşısı’na kurulan LED ekranlardan İzmirlilere izlettirildi.

Vatandaşların Akşener’in canlı yayınına ilgisi büyüktü. Milletvekili Adayları vatandaşların arasında Akşener’i izledi.

DEV EKRANLI PROTESTO

İyi Parti Genel Sekreteri ve İzmir milletvekili adayı Aytun Çıray "Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Seçimlere çok az bir zaman kaldı.Sayın Cumhurbaşkanı kutuplaşma siyaseti yapıyor. CHP, AKP zeminini oluşturmaya çalışılıyor. Bu nedenle İYİ Parti'yi yok farz ederek ve muhatap almayarak medyaya ambargo emri vererek bize her türlü engeli çıkartıyorlar. Dikkat ederseniz Muharrem Bey son zamanlarda televizyonlara çıkartılıyor, biz buna karşı değiliz. Ancak bu tesadüf veya demokrasi örneği değil. Cumhurbaşkanı ikinci tura Sayın Meral Akşener’in kalmasını istemiyor. Ancak biz Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız." ifadelerini kullandı.

Çıray, yapılan çalışma için, “ Bildiğiniz üzere yazılı ve görsel medya bize ciddi bir şekilde ambargo uygulamakta. İl başkanlığımız yaptığı bu Dev Ekranlı protesto ile bize konulan medya ambargosunu deldi. Başta İl başkanımız Koray Ükünç olmak üzere tüm il yöneticilerimizi ve il teşkilatımızı tebrik ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi