İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından “Kadın Yükselmezse Alçalır Vatan’’ başlıklı çalıştay serisinin üçüncüsü 20 Kasım 2022 Pazar günü İzmir’de gerçekleştirilecek. 

Çalıştayların en önemli çıktısı, ulusal politikaya yön vermek amacıyla yerel ve bölgesel düzeyde hazırlanacak olan kadın temalı il bildirgeleri ve bölge bildirgeleri oluşturacak. Geniş bir katılımla gerçekleştirilecek olan çalıştaylarda, pozitif ayrımcılık kaygısıyla kadınlara uygulanan cinsiyet kotası, yüzde 20 olarak erkekler için uygulanacak. Çalıştaya İzmir’in yanı sıra Aydın, Balıkesir, Denizli, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinden de katılım sağlanacak. Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, akademisyenler, kadın kooperatifleri, oda ve borsa temsilcileri ile toplamda 200’ü aşkın kişinin katılım sağlayacağı ikinci çalıştay, iki ayrı oturumda gerçekleşecek.

İzmir’de gerçekleşecek çalıştay, 10.00-17.00 saatleri arasında Best Western Premier Karsiyaka Convention & Spa Hotel (Şemikler, Anadolu Cd. No:695, 35560 Karşıyaka/İzmir) yapılacak.

Editör: Haber Merkezi