Bir süre önce İyi Parti Bornova İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Tabak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Yerel seçim sürecine girilirken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya başarı dileklerini ileten Mustafa Tabak, “Bir siyasi partiyiz ama herşeyden önce Atatürk’ün çizdiği yolda üzerimize düşenleri yapmamız gerekiyor. Bunun için buradayız. Birlik olmak zorundayız” dedi. 

Gelinen süreçte birlik olmanın önemine vurgu yapan Tabak, “Güzel vatanımızı daha iyi yerlere getirebilmek için, yaşam kalitemizi yükseltmek için, Atamızın kurup bize emanet ettiği ülkemizi daha iyi bir noktaya getirebilmek için hepbirlikte çalışmalıyız” dedi.  Başkan Olgun Atila’ya “Allah yolunuzu açık etsin” diyen Tabak, “4.5 yıllık sürede Bornova’ya yaptığınız hizmetler için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da kısa bir süre önce İyi Parti Bornova İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Tabak ve ekibine görevlerinde başarılar dileyerek, “Türkiye bir değişime ihtiyaç duyuyor. Önemli olan doğrulukta, güzellikte, iyilikte, Cumhuriyetçilikte, Atatürkçülükte birlikte hareket etmek” dedi. Aynı hedefe birlikte yürümek noktasında kararlı olmak gerektiğinin altını çizerek genel siyasetteki ittifak arayışlarına ilişkin süreci takip ettiklerini de belirten Başkan Atila, “Geleceğimiz için, çocuklarımız için daha çok mücadele etmemiz gerekiyor. Görevimiz ne olursa olsun bu mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi. 

 

Editör: Haber Merkezi