Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer’in köşe yazısında ‘Tarihi bir vesika’ olarak anlattığı, önsözünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yazmış olduğu kitap geçtiğimiz hafta raflarda yerini almıştı.

24 gün süren Adalet Yürüyüşü ve 4 günlük Çanakkale Kurultayı’na dair günlük öykülerin bulunduğu,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarının ve Maltepe Deklerasyonu’nda yer aldığı kitap Tüyap İstanbul Kitap Fuarı’nda okuyucuları ile buluştu.

AHLAT-İSDER, Bahçeşehir Gölet Gönülleri, ADD gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da ziyaret ettiği standda Özdemir ,hem kitabını imzaladı hem de okurlarının sorularını yanıtladı. Turuncu’nun Seyir Defteri kitabının telif gelirinin bağışlandığı HAYTAP’ın Genel Başkanı Ahmet Kemal ŞENPOLAT ise Özdemir’e teşekkür ederek, HAYTAP adına hediye takdim etti.

İlk imza gününü İstanbul’da gerçekleştiren Özdemir, görmüş olduğu ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek, “İzmir’i temsilen burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.Kitaplar bireyi özgürleştirir.Bizim ihtiyacımız olan özgür olan bir toplum.Bugün milletvekillerimiz ile birlikte halen haksızca cezaevinde tutulan tutuklu milletvekilimiz  Enis Berberoğlu’nun cezavinde yazmış olduğu kitabını da milletvekillerimiz ile birlikte imzalayıp, adalet istemimizi dile getirdik. İnanıyorum ki esaret altında yazılmış o değerli kitabın okuyucuları da asıl yazarıyla en kısa zamanda buluşacak.” dedi.

Turuncu’nun Seyir Defteri / Adalet Günlüğü isimli kitabın İzmir tanıtım programı Aralık ayı içinde gerçekleşecek.

Editör: Haber Merkezi