Seçime kısa bir süre kala vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen CHP Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa İnce, Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi altında bulunan kapalı pazar yerinde kurulan salı pazarını ziyaret etti, pazarcılara hayırlı işler diledi. Alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden başkan İnce, vatandaşlardan gelen ‘fiyatlar çok pahalı, 100 TL ile biz önceden pazar çantamızı dolduruyorduk, şimdi 3-4 torbayla ancak eve dönebiliyoruz. Bu hayat pahalılığı insanları bıktırdı’ şikâyetin de bulundular.

Bunun üzerine Mustafa İnce, “Bu fiyatlardaki artışın sebebi merkezi hükümetin yapmış olduğu yanlış politikalardan kaynaklanmaktadır. Biz yerel yöneticileriz ama halkı en iyi anlayan ve içinde olan bizleriz. 31 Mart seçimlerine 4 gün var. Mühür sizin elinizde, bu iktidara bir ders vermek istiyorsanız, kulağını çekmek istiyorsanız işte size fırsat. Bu seçimlerde gereken dersi alırsa hükümet halkın gücünü görecek ve kendine çeki düzen verecektir, vermez ise halkın gücü önünde kimse duramaz gerekeni halk yapacaktır” dedi.

Bu arada İnce’nin pazar gezmesinden sonra pazarda çalışmaya gelen bir grup AKP'liye pazarcı ve vatandaşlardan tepki geldi. ‘Bu fiyatlar nedir böyle, insanlar evine soğan patates bile götüremiyor, bu fiyatları indirin’ diye tepki gösterdi.

Editör: Haber Merkezi