Seçimlere 28 gün kala CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yelki Pazarını gezen Başkan Mustafa İnce Pazarcılara hayırlı işler dileyip, pazara gelen vatandaşlarla sohbet etti. Gözleme yapan kadınların yanına giden Başkan İnce oklavayı eline alıp gözleme pişirdi.

"YENİ YERİNİZ HAYIRLI OLSUN"

Pazarcılara yeni Pazar yeri müjdesini veren Başkan İnce, “ Yeni dönemde artık yeni pazar yerinizde tezgâhlarınızı açacaksınız. Tamamen kendi öz kaynaklarımızdan ve belediye ekiplerimizle pazar yerimizin inşasını tamamladık. Artık pazarcılarımızı sokak aralarında pazar tezgâhı açmasına gerek kalmayacak. 1000 m²’lik bir alana kurulu bir kapalı pazar yeri yaptık ve birkaç eksiğini tamamladıktan sonra artık pazarımızı açıp halkımızın hizmetine sunacağız. Daha temiz ve düzenli bir pazar yeri olacak. Vatandaşımızı Pazar yerinde daha iyi hizmet alabilecek. Pazarcılarımız kışın soğuğunda yazın sıcağından korunmuş olacak. Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. 2014 seçimlerinde Yelki’ye dolmuş seferlerini başlatacağız dedik ve başlattık. Şimdi Pazar yerini açacağız dedik kısmet olur yeni dönemde devam edersek pazar yerimizi açmış olacağız. Bir belediye başkanının en önemli referansı güvenilir olmasıdır. Biz bu güveni halkımıza verdik ve bizi ikinci dönem belediye başkanı yaptılar. Şimdi Genel Merkezimiz bizi bir daha aday gösterdi. Bu benim için büyük bir gurur. Bu gururu yaşatan partime ve halkıma borcumu Güzelbahçe’ye yeniden partimin altı oklu bayrağını dikerek vereceğim” dedi.

Pazar esnaf ziyaretini tamamlayan Başkan İnce ardından Çamlı Mahallesine geçerek orda bulunan Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Editör: Haber Merkezi