İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar Belediye Başkan aday adayı Tayfun İlhan, yerel seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlhan, Seferihisar’ın sorunlarına çözüm önerilerini sıraladığı yazılı bir açıklama yaptı. 2009 yılında Cittaslow kenti ünvanını kazanan Seferihisar’ın, o tarihten bu yana hayata geçirilen projelerle, klasik belediyecilik anlayışını aşarak yerel kalkınmanın Türkiye’deki öncü kentlerinden biri haline geldiğine vurgu yapıldı.

Seferihisar’ın 43 bin nüfusa ulaştığını ve bu nüfusun dinamik bir yapısının olduğunu belirten, İlhan, şehrin İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere birçok yerden göç aldığını vurguladı. Bu göçün Seferihisar’da altyapı anlamında aksaklıkları beraberinde getireceğini öne süren İlhan, “Kent mimarisi ve estetiği, otopark ve yolların iyileştirilmesi gibi konular vatandaşlarımızın başlıca talepleri arasında yer almaktadır.” ifadelerini kullandı.

'SOSYAL KOOPERATİFÇİLİK ÇALIŞMALARI DESTEKLENECEK'

İlhan ayrıca şu ifadeleri kullandı;

"Sosyal kooperatifçilik Türkiye’de her geçen gün daha da gelişmektedir. Sosyal hizmetlerin, kooperatif aracılığıyla yürütüldüğü bu sistemde sosyal sorunlara çözüm bularak bir katma değer yaratmak mümkündür. Buradan hareketle, gençler için sosyal kooperatifçilik çalışmaları desteklenecek ve böylece gençlerin, sosyal sorunlara üretmiş olduğu çözümler sayesinde gelir elde etmesi mümkün kılınacaktır."

Tayfun İlhan kimdir?

1971 Muğla Ortaca doğumlu. İlk-orta-lise ve Üniversite öğrenimimi İzmir’de tamamladı. 1985-1988 yılları arasında İzmir Atatürk Lisesinde öğrenimi tamamladıktan sonra 1990-1995 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdi. 1995 yılında Armes İnşaat Ltd Şti.’nde iş hayatına girdi. İzmir Konak İlçe ve Seferihisar İlçesi Doğanbey bölgelerinde kışlık ve yazlık konut inşaatları yaptı. 1999 yılında Seferihisar İlçesi Doğanbey bölgesinde halen işletmekte olduğum Armes Yapı Evini kurarak inşaat malzemeleri satışı işine girdi. 2013 yılında Belediye Başkanımız Sn. Tunç Soyer’in önerisiyle Seferihisar Jeotermal A.Ş.’de Genel Müdürlük görevine başladı. 2015 yılında Armes Yapı Evi’ni devretti. Halen Seferihisar Jeotermal A.Ş.’de Genel Müdürlük görevini yürütüyor ve ayrıca Doğanbey Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliği yapmakta. İlhan ayrıca dört yaşında bir kız çocuğu babası.   

Editör: Haber Merkezi